Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabil kabil.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi durum önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Böylecene imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda emniyetliği çıkarmak için muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasavvur başkaca elementlere karşı koruma sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden hariçya sevap açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en şayan fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle bir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Metanet açısından, Z tipi Yangın Çıkış Kapısı yangın merdivenleri alelumum yangına, korozyona ve muhit koşullarına dayanıklı çelik veya hileüminyum kabil salim malzemelerden binalır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı darya kapanmasını sağlamlamaktır.

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik yahut dairesel bir muhafaza zarfında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana mevla veya bedii telaşların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

midein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Report this wiki page